Yolculardan Yakıt İçin Borç İsteyen Pilot

Hepimiz arkadaşlarımızdan zaman zaman borç para istemişizdir. Peki ya bindiğiniz uçağın personeli sizden yakıt almak için borç para isteseydi tepkiniz ne olurdu?

Evet! Tarihin en tuhaf zorunlu inişlerinden birine şahit olmaya hazır mısınız?

Hikayemiz Beyrut havalimanı yakınlarındaki çatışma sebebiyle Suriye‘nin başkenti Şam‘a yönlendirilen Air France’ın Paris-Beyrut seferini yapan uçağında gerçekleşti.

Uçuş personeli Şam havaalanında yakıt almak için yanlarında yeterli nakit olmamasından dolayı yolculardan borç vermelerini istedi. Yolculardan böyle bir talepte bulunuldu ancak kimse uçağa yakıt almak durumunda kalacağını bilmediği için yanına o kadar yüklü para almamıştı.

Sonuç olarak yolculardan istenilen kadar para çıkmayınca şirket henüz açıklamadığı başka bir yola başvurdu ve problemi çözdü.

Yolcular ve olayı duyanlar doğal olarak Air France şirketinden bir özür bekliyordu. Fakat şirketten tuhaf bir açıklama geldi “Biz yolcularımızdan olağanüstü hallerde tedbir amaçlı para isteyebiliriz.”

Uçak bir süre havalimanında bekledikten sonra uçuşuna devam etti.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/jetturkc/public_html/wp-content/themes/geoits/frameworks/reaction.php on line 56
    İlginizi Çekebilir